Denne Personvernerklæringen gjelder for Linderud Audiopedagogiske Senter - La-s.no som er den behandlingsansvarlige og som kan innhente og bruke de personopplysninger som angis nedenfor i pkt. 2.

1. Hvilke personopplysninger blir behandlet?

La-s.no behandler følgende informasjon for å oppfylle formålet med behandling av personopplysningene: Navn, kontaktinformasjon, kjøps-/salgsbetingelser, kjøpsstatistikk, informasjon om produkter og tjenester som er solgt eller kjøpt, inngåtte avtaler, teknisk informasjon om produkter  eller annet for overholdelse av inngåtte avtaler med deg. Personopplysninger kan også finnes i notater eller løpende tekst som ikke er strukturerte eller søkbare i oaks.no sine dataregistre.

La-s.no er behandlingsansvarlig for personopplysningene og lagrer og behandler personopplysninger i henhold til personopplysningsloven med forskrifter.

2. Hvorfor innhenter vi opplysninger?

Dine personopplysninger og den innsamlede informasjonen vil bli benyttet av La-s.no til oppfyllelse av dine avtaler med La-s.no eller samarbeidspartnere, administrasjon av garantisaker, gjennomføring av markedsføring, utstedelse av kundetilbud samt fullføring av lovpålagte forpliktelser.

3. Underleverandører (databehandlere)

La-s.no benytter underleverandører for å gjennomføre tjenesten, herunder til å drifte kommunikasjons verktøy. Vi kan også engasjere samarbeidspartnere for å utføre analyser og spørreundersøkelser. Dette gjør det mulig å tilby deg som kunde bedre betingelser og tjenester.

La-s.no er ansvarlig for all databehandling utført av underleverandører.

Databehandleren skal etter avtale med oss behandle personopplysningene dine på den måten vi bestemmer. Vi pålegger databehandleren å sørge for en forsvarlig informasjonssikkerhet, herunder at persondata ikke kan overdras til andre.

4. Overføring av personopplysninger til tredjepart

La-s.no overfører ikke personopplysninger om kunder til andre.

5. Retten til innsyn og endring av personlig data

Du kan kontakte oss og få vite hvilke personopplysninger som er registrert om deg. Dersom opplysningene er feil, ufullstendige eller irrelevante, kan du kreve at de skal rettes eller slettes. Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke til at vi benytter dine opplysninger til markedsføringsformål (for eksempel utsendelse av SMS og nyhetsbrev).

Kontaktdetaljer til Linderud Audiopedagogiske Senter: info@la-s.no

6. Avslutte ditt samtykke

Om du ikke ønsker SMS eller nyhetsbrev, respekterer vi selvsagt det.

Våre abonnenter kan enkelt avmelde seg fra vår e-post service (nyhetsbrev). Dette kan du gjøre gjennom å klikke på avmeldingslinken som finnes i nedre del av alle nyhetsbrev fra La-s.no

Om du har spørsmål om våre kommunikasjonskanaler via SMS eller nyhetsbrev, er du velkommen til å sende oss en e-post til info@la-s.no eller ring oss på + 47 934 91 028 / 473 19 333

Kontakt informasjon

Åpningstider

Mandag - lørdag fra kl.09.00.

Vi er veldig fleksible og tar også imot pasienter med spesielle ønsker på lørdager.

Adresse

Linderud Senter, Erich Mogensøns vei 38, 0594 Oslo – Norge
Holder til i 4. etasje i Helse og Velvære avdelingen

Post adresse

Linderud Audiopedagogiske Senter
V/ Karina McGlade-Grando
V/ Kari Hareide Skårberg
V/ Martin Wold
PB. 45 Linderud 0517 Oslo
Lurer du på noe?

Kontaktskjema

Tusen takk!
Din beskjed er sendt og vi vil kontakte deg så snart vi kan.
Ha en fortsatt fin dag!
Oj oj, noe gikk galt. Din beskjed er ikke sendt.
Forsøk igjen eller kontakt oss på telefon eller epost isteden.

Epost

Telefon

Karina McGlade-Grando
Klinikksjef, Audiopedagog, Kognitiv terapeut:
+ 47 934 91 028
Org.nr.: 813 623 242
mcglade@frisurf.no

Kari Hareide Skårberg
Audiopedagog
+ 47 957 79 157
Org.nr.: 915 623 255
kari.skarberg@gmail.com

Martin Wold
Audiopedagog
+47 918 57 502
Org.nr.: 992 976 195
audiopedagog.martin@gmail.com
Til del 2 av klinikken:
linderudaudio@gmail.com  
telefon: +47 973 09 420

Hvordan komme seg til oss

Senteret ligger lett tilgjengelig enten man kommer med bil, kollektivtransport eller til fots/sykkel.
Senteret har ca. 360 gratis parkeringsplasser, hvorav ca. halvparten er i parkeringshus og det er 2 timer gratis parkering.

Linderud T-banestasjon

ligger 5 minutters gange fra senteret mot sør og i tillegg stopper 5 lokalbusser i umiddelbar nærhet.

T-bane til Linderud Senter

5 Storo – Vestli

Buss til Linderud Senter

31 Snarøya – Grorud
T33 Fillipstad – Ellingsrudåsen
T25 Majorstuen – Karihaugen
59 Tonsenhagen – Tveita
T60 Tonsenhagen – Vippetangen, over Kampen
321 Lillestrøm bussterminal – Oslo bussterminal
301 Rotnes – Oslo bussterminal